Cursus

 

Voorjaar 2018 wordt er weer een nieuwe cursus gegeven. Heb je belangstelling? Meld het in een mail.

 

Hieronder vind je de informatie van de cursus van voorjaar 2017:  

 

Inhoud: in 7 avonden leer je de basistechniek van loop- en zitmeditatie en leer je wat inzichtsmeditatie inhoudt. Je krijgt ondersteunende informatie vanuit de boeddhistische filosofie en psychologie. De meditatie-oefeningen wordt steeds gezamenlijk nabesproken, zodat je concreet advies krijgt en ook kunt leren van elkaars ervaringen. Er worden geen 'persoonlijke problemen' besproken. Je krijgt een boekje met de inhoud van de cursus. Je leert hoe je (dagelijks) zelfstandig kunt mediteren en krijgt handvaten aangereikt die je helpen ook in je dagelijks leven aandachtiger te zijn.
De 8e avond (3 april) bestaat uit een kennismaking met en deelname aan de reguliere meditatie inloopavond in De Graanzolder.

 

Kosten voor de 8 avonden bedragen €100. Deze kosten dekken de materiële onkosten van de cursus en Vipassana Culemborg. Vipassana Culemborg is niet commercieel. Zijn de kosten te hoog voor je, neem dan even contact op.

 

Locatie 1e 7 cursusavonden: Houtweg 7, Culemborg (bedrijventerrein, naast de Action)
8e cursusavond: De Graanschuur, Buitenmolenstraat 7 (aan het parkeerplaatsje tegenover kapper Vive en boven Lekkers aan de Lek). Toegang via de poort in het metalen hek.

 

Aanmelden: er is een maximumaantal van 10 deelnemers. Deelname is op volgorde van aanmelding. Er is meestal veel belangstelling. Bij meer dan 10 deelnemers kun je indien gewenst op de wachtlijst worden geplaatst. Na opsturen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestiging en de gegevens voor het overmaken van het inschrijfgeld. Je aanmelding is geldig wanneer je een bevestiging van je deelname hebt gekregen én wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt.

 

Heb je nog vragen? Mail gerust via Contact of bel Mari den Hartog: 06-16544502.