Out of the box, terug naar je hart - Zondag 27 januari

Een inspirerende dag in samenwerking met meditatieleraar Marnix van Rossum!

Hoe fijn het ook is om te leven in een wereld vol mogelijkheden, het kan allemaal ook behoorlijk stressvol zijn. Het leven van nu is erg gericht op productiviteit, prestatie en het moeten voldoen aan hoge verwachtingen. Dat kan een zware druk op je bestaan geven waardoor je makkelijk het contact met jezelf kwijt kunt raken.

Op deze dag word je door meditatie, uitwisseling en ervaringsgerichte werkvormen uitgenodigd om uit je ‘box’ van dagelijkse gewoontepatronen te stappen en verbinding te maken met je hart. Het wordt duidelijk hoe jouw box eruit ziet en hoe deze beperkend kan werken. De box vertegenwoordigt jouw patronen waarin je misschien wat vast geraakt bent. Bewustwording hiervan zal je ruimte geven om te leven vanuit je hart.

Over Marnix van Rossum:

Marnix is 38 jaar en leefde in totaal 6 jaar in Azië in met name kloosters en meditatiecentra, waaronder 1,5 jaar als boeddhistische monnik. Hij schreef Mindfulness back to the roots en vertaalde het werk van meditatieleraar U. Tejaniya.

Locatie: Buitenmolenstraat 7 Culemborg (15 min. lopen vanaf station) 
Tijd: zondag 27 januari, aanvang 10.00 u tot 17.00 u 
Kosten: € 30 inclusief koffie/thee en een verzorgde vegan/bio lunch met daarnaast een donatie* voor Marnix
Kussentjes: er zijn meditatiekussens aanwezig, maar als je die zelf hebt, dan graag deze meenemen. Matjes zijn er voldoende.
Eten en drinken: koffie en thee is aanwezig
Aanmelden: stuur een mail naar Sydo Hofstra: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* Marnix begeleidt deze dag op basis van donatie. Vanuit de tijd van de Boeddha wordt het onderricht beschouwd als een daad van vrijgevigheid. Vipassana Culemborg zet deze traditie graag voort. Met andere woorden; Marnix ontvangt alleen een onkosten vergoeding, en ontvangt voor deze dag geen honorarium. Betaling voor de begeleiding en het meditatieonderricht is niet opgenomen in het deelnamebedrag. Aan het einde van de dag staat het een ieder vrij om een geldelijke bijdrage aan Marnix te geven.


Mochten de kosten voor jou te hoog zijn, stuur ons dan een bericht hierover, dan kunnen we de kosten verlagen.